menu Home
Radio Nieuws

Ridderkerk FM slaat vleugels uit

Paul | 30 december 2022

Met ingang van 1 januari 2023 zal naast Ridderkerk ook het regionieuws aandacht krijgen bij Ridderkerk FM. Meerdere organisaties hadden al het verzoek gedaan om ook hun persberichten onder de aandacht te brengen en voor Ridderkerk FM met dit jaar 1 miljoen bezoekers op de website een mooie kans om die cijfers vanaf januari te gaan vergroten, aldus programmaleider Paul Wols.
Na een vliegende start in april 2020 zie ik dit al een prachtige kroon op het harde werken van onze vrijwilligers. Even is nog gedacht om de zendernaam aan te passen en is die naam zelfs ook geregistreerd, maar daarmee moeten we wel weer helemaal opnieuw beginnen. De uitbreiding zal zich onder meer richten op Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam en Molenlanden.
Clubs, verenigingen en instellingen kunnen vanaf 1 januari hun nieuws en persberichten sturen naar redactie@ridderkerkfm.nl en actuele tips mogen natuurlijk altijd via de redactie whatsapp of via een DM op twitter.

Ridderkerk FM beluister je heel makkelijk via de gratis te downloaden Radioned app of via de speler op de website www.ridderkerkfm.nl. Daarnaast hebben streamingdiensten zoals Juke, Ridderkerk FM ook opgenomen in hun dienstenpakket. In het logo hebben we een kleine aanpassing gedaan die natuurlijk aangeeft dat we ons naast Ridderkerk, meer op de regio gaan richten.

Written by Paul

Comments

This post currently has 2 comments.

 1. Hans

  31 december 2022 at 12:46

  Wat is het whatsappnummer van jullie?
  Ik wil het Slikkerveers Christelijk Mannenkoor nog meer onder de aandacht brengen.
  Door uitvoeringen door de geven via Ridderk FM.

  Gr Hans Grinwis.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.