menu Home

Groots adverteren in de regio


Straks kent iedereen joúw naam!
Regionaal adverteren op de radio of online. Of meteen goed: een crossmediale mediamix om altijd je potentiële klant of prospect te bereiken! Pak groot uit met Ridderkerk FM als jouw mediapartner. Of je nu je merk bekendheid wilt geven, een boodschap wilt herhalen of iets bijzonders wilt aankondigen: we zijn er voor je met bijzonder scherpe tarieven om te helpen je doelen te behalen. Straks kent iedereen joúw naam!


Hoe werkt het?

Neem contact op met onze professionals. We horen graag van je wat je wensen zijn en we denken desgevraagd met je mee om de impact van je boodschap te vergroten. Vervolgens maken we een vrijblijvend voorstel op maat voor je. We houden rekening met de perfecte mediamix, het budget en vooral hoe je jouw doelen kunt bereiken! We hebben altijd oog voor de win-win situatie, want jouw succes is ook ons succes!

Dus: wil je zoveel mogelijk inwoners in de regio Ridderkerk bereiken? Dan is adverteren op Ridderkerk FM de oplossing! Meer weten, sparren met onze reclame strategen of benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan contact op met onze reclame afdeling : 06 11 158 168 of mail naar: reclame@ridderkerkfm.nlDIT IS DE NÚ GELDENDE ACTIE: REAGEER SNEL!
De kennismakingsaanbieding: 5x per dag of 10x per dag adverteren op de radio tegen een bodemtarief !
Zo kun je radioreclame en Ridderkerk FM laagdrempelig leren kennen.
Stuur een informatie-aanvraag via een e-mail reclame@ridderkerkfm.nl
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.