menu Home
Radio Nieuws

Nieuwe zaterdagavond op Ridderkerk FM

Paul | 3 september 2022

De zon schijnt nog steeds maar zoals gebruikelijk rond deze tijd start de winterprogrammering vandaag bij Ridderkerk FM

Het betekent dat we twee uur extra hebben voor de beste muziek op zaterdagavond. We gaan er voor zorgen dat er oude en nieuwe hits te horen zijn in de RFM Hitfabriek, dat we ook in de winter een uur lang zomerse klanken blijven draaien in de Italo Disco Show en afsluiten met Night Grooves Dance!

Vanaf nu gaat Night Grooves de zaterdagavond afsluiten en we zijn blij dat we deze eerste uitzending kunnen beginnen met DJ Peter Maliepaard uit Ridderkerk. Peter is 58 en naar eigen zeggen een hobby DJ, wat je overigens niet zou zeggen als je zijn professionele sets hoort. Peter maakt just for fun leuke mixen. In principe is zijn stijl disco, maar sinds de laatste jaren de jeugd dit ook heeft opgepakt in de Nu Disco en Reworks haakt hij daar ook regelmatig op in. Vanavond dus een lekkere Nu Disco guest mix van DJ Pama in de allereerste late editie van Night Grooves op Ridderkerk FM 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.