menu Home
AlgemeenRadio Nieuws

Hans Muijsson bij Ridderkerk FM

Paul | 5 mei 2024

Op 25 mei organiseert Ridderkerk FM Regionaal weer een live-uitzending vanuit de bibliotheek in Alblasserdam. Tijdens dit twee uur durende programma zullen verschillende gasten worden ontvangen. Om 11.00 uur is Hans Muijssons aan de beurt. Hans was 40 jaar lang de tourmanager van The Golden Earring en heeft een boek geschreven over zijn ervaringen met deze iconische Haagse band.

The Golden Earring heeft meerdere malen opgetreden in Alblasserdam, en misschien was je daar wel bij. Als je een leuke of bijzondere herinnering hebt, dan horen we die graag van je. Het zou fantastisch zijn om die verhalen te delen met Hans of als je een vraag voor hem hebt. Stuur je e-mail naar redactie@ridderkerkfm.nl

Hans wordt vergezeld door Jaap Schut, de directeur van het RockArt Museum, dat inmiddels bekend staat als het Nationaal PopMuseum. In Hoek van Holland vind je de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek vanaf de jaren ’50 tot nu, gepresenteerd in de vorm van popmemorabilia, beelden, geluid en informatie. Ook de geschiedenis van de zeezenders wordt uitgebreid belicht. Schut zal ook vertellen over de “Earringdag”.

Echte fans van The Golden Earring mogen dit programma niet missen. Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je op tijd in de bibliotheek bent aan het Cortgene 2 in Alblasserdam.

Ridderkerk FM Regionaal is online te beluisteren viaย www.ridderkerkfm.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.