menu Home
AlgemeenRadio Nieuws

Uitgelezen Aanzet live op 25 mei over Kinderdijk en The Golden Earring

Paul | 16 mei 2024

Tijdens “Uitgelezen AanZet” op zaterdag 25 mei bespreken we o.a. met Peter-Jan van Steenbergen alles over Kinderdijk: het UNESCO Werelderfgoed, de toeristen, de windmolens en het drukke verkeer in het dorp. Alles komt aan bod. Heeft u een vraag? Stuur deze dan naar onze redactie, zodat wij die voor u kunnen stellen tijdens de uitzending.

We zijn ook blij met de komst van de tourmanager van The Golden Earring, Hans Muijsson, die 40 jaar lang met de band onderweg geweest is. Hij heeft zijn ervaringen opgeschreven in het boek “The Real Naked Truth”. Samen met Jaap Schut, eigenaar van Museum RockArt, praten we een uur lang over de Haagse band en is er nieuws voor de fans.

The Golden Earring trad vaak op in Alblasserdam. Als u bij een optreden bent geweest en uw verhaal of ervaring wilt delen met Hans en onze luisteraars, neem dan contact op met onze redactie. Wilt u iets aan Hans vragen ? Ook dan kunt u contact opnemen met onze redactie ? Iedereen is van harte uitgenodigd om op zaterdag 25 mei langs te komen in de bibliotheek aan Cortgene 2 in Alblasserdam.

stuur uw reactie naar redactie@ridderkerkfm.nl o.v.v. AanZet.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.