menu Home
cultuur

André Rieu in Landvast

Paul | 11 juli 2022

De opnames van het zomerconcert van Andre Rieu vinden deze week plaats op Het Vrijthof in Maastricht. Heeft u naast een ticket gegrepen? Geen probleem, want Landvast vertoond de concertregistratie van ‘André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again’.

Vaste bezoekers weten het al. Twee keer per jaar is Landvast het decor van een feestelijke en betoverend evenement en vertonen we in onze Cinema Royaal de drie uur durende registratie van een van de grootste muziekevenementen in Nederland.

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus zijn de officiële dagen waarop dit feest plaats mag vinden, maar we zijn zo goed als uitverkocht. Het goede nieuws is dat we extra voorstellingen van Andre’s zijn management mogen vertonen. Daarom hebben we op maandag 29 augustus, zaterdag 3 en zondag 4 september in de middag nog extra mogelijkheden geboekt.

We vertonen deze voorstelling in Cinema Royaal. Kaartjes kosten €19,00 en zijn inclusief een kopje koffie en een overheerlijk punt vlaai van Bakkerij Prins. Deze krijgt u voorafgaand aan de voorstelling, de zaal is een half uur voor aanvang toegankelijk.

Tijdens de voorstelling is het mogelijk om hapjes en drankjes te bestellen.

U kunt via de website van Landvast reserveren (www.landvast.nl) of iedere dag via de telefoon op nummer 078-6912923. Ons advies is om niet te lang te wachten met reserveren.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.