menu Home
Algemeencultuur

Boekentop 3 kinderjury Alblasserdam

Paul | 16 april 2024

De top drie van de Alblasserdamse Kinderjury 2024 is bekend!

Tijdens de Kinderjury Leesweken zijn de leden van de Alblasserdamse Kinderjury een aantal keer bijeengekomen. Zij hebben een heleboel boeken gelezen en mochten deze een cijfer geven. Op maandag 15 april werd de top drie best beoordeelde boeken officieel bekendgemaakt door de burgemeester. Het winnende boek was De iglo van tante friet en 113 andere 5-sterrenwoningen voor dieren van Tosca Mente. Op de tweede plaats eindigde Het leven van een loser: het dak eraf van Jeff Kinney en op de derde plaats Dog Man: alle honds aan dek van Dav Pilkey.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.