menu Home
Algemeencultuur

Borrelplank vol hapjes & familieverhalen in bibliotheek Alblasserdam

Paul | 19 maart 2024

Op deze laatste vrijdag in maart nodigen wij u uit voor een uniek 3-gangenmenu. Niet alleen serveren we heerlijke hapjes, maar we trakteren u ook op smakelijke verhalen, verteld door de getalenteerde verhalenverteller Nico van Lent. Een  literaire ervaring die u niet wilt missen!

Programma:

  1. Verhalen met het thema “Bij ons in de familie” Tijdens de eerste gang nemen we u mee in de wereld van familiebanden, tradities en bijzondere momenten. Laat u verrassen door de verhalen die het hart van onze boekenweek vormen.

  2. Goedgevulde borrelplank Na de verhalen is het tijd om te genieten van een smakelijke borrelplank. Proef de diversiteit aan hapjes en deel uw eigen familieverhalen met anderen.

  3. Nagerecht: Een goed gesprek Sluit de middag af met een goed gesprek. Deel uw ervaringen, herinneringen en gedachten met medebezoekers. Want in de familie is er altijd wel iets te bespreken.

praktische informatie:

  • Datum: Vrijdag 29 maart
  • Tijd: 15.00 tot 16.30 uur
  • Locatie: Bibliotheek Alblasserdam, Cortgene 2, Alblasserdam
  • Toegang: Gratis, maar aanmelden is gewenst. Stuur een e-mail naar i.de.bruin@alblasserdam.nl (vol = vol).

Mis deze bijzondere middag niet! Kom langs, luister naar de verhalen en proef de sfeer van “Bij ons in de familie.” Tot dan!

Over Nico van Lent: Nico van Lent is een professionele verhalenverteller. Zijn passie voor het gesproken woord en zijn vermogen om mensen te raken met zijn verhalen maken hem uniek. Hij heeft opgetreden op basisscholen, in musea, bibliotheken en op festivals. Zijn vertelkunst brengt verhalen tot leven en verbindt mensen met elkaar.

Organisatie:

Dit evenement wordt georganiseerd in de Rederij. De Rederij is een  samenwerking met de Gemeente Alblasserdam  het Werkcafé ASVZ en  De bibliotheek. De Rederij  is een centrale ontmoetingsplek waar iedereen welkom is en kan #meedoen!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.