menu Home
cultuur

Muziekvoorstellingen in Landvast

Paul | 15 oktober 2021

Muziekliefhebbers zitten de komende tijd goed in Landvast. Zo staan er diverse muzikale voorstellingen gepland. Op woensdag 27 oktober schakelt Landvast live naar de Royal Albert Hall in Londen voor ‘The Great 80 Tour’ van Sir Cliff Richard

In 2018 werd Sir Cliff Richard vergezeld door 100.000 fans in bioscopen wereldwijd om 60 jaar in de muziekindustrie te vieren. In oktober nodigt hij jullie allemaal uit om deel uit te maken van het meest fantastische feest op het grote scherm dit jaar! Met een selectie van zijn grootste hits, wordt dit Cliff Richard’s meest opwindende tour tot nu toe. Zijn ongelooflijke energie en passie op het podium zullen je van je voeten blazen en je zeker laten swingen in de gangpaden.

The Doors

Op 5 juli 1968 speelden The Doors een legendarisch concert op de planken van de Hollywood Bowl in Los Angeles. Dit concert wordt gezien als een van de beste optredens van de band die ooit is vastgelegd op film. Het optreden vond plaats na het succes van de release van het derde album van The Doors “Waiting for the Sun”, en hun nummer 1 hit “Hello, I Love You”. In een paar jaar tijd hadden ze hun live act flink verbeterd en waren ze op 5 juli 1968 in topvorm!

Dit jaar op 4 november 2021, ter ere van het 50-jarig bestaan van “L.A. Woman”, kunnen liefhebbers van The Doors weer even het gevoel hebben de band live te zien met “The Doors: Live at the Bowl ’68 Special Edition”. Of zoals Ray Manzarek (mede-oprichter en toetsenist) zelf zei: “You can hear it as if you were at the Hollywood Bowl, on stage with us.” 

“The Doors: Live at the Bowl ’68 Special Edition” is zorgvuldig gerestaureerd van originele cameranegatieven en opnieuw gemixt en gemasterd met behulp van de oorspronkelijke multi-track tapes. Het gehele concert is van begin tot eind te zien, met onder andere hits als “Hello, I Love You”, “The WASP” en “Spanish Caravan”. Daarnaast is er exclusief voor bioscoop een muzikaal optreden én interview te zien met John Densmore (drummer) en Robby Krieger (gitarist).

Deze unieke beelden zijn te zien op donderdagavond 4 november en zondag 7 november in de middag.

André Rieu

Kerst valt erg vroeg dit jaar. Althans voor de liefhebbers van Andre Rieu. Op zaterdag 27 en zondag 28 november is Christmas with André.

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis. Proef de kerstsfeer terwijl u naar hartenlust danst en meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, een fantastische uitvoering van Walking in the Air en nog veel meer! Verwonder u over de magnifieke pracht en praal, zoals de 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers. Christmas with André staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. Vergezel André op zijn allereerste kerstconcert vanuit het comfort van een bioscoop bij u in de buurt. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin. André zelf zegt: “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn bioscooppubliek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst.” Neem uw vrienden en familie mee en geniet van dit spectaculaire muziekevenement op het witte doek. Naast klassieke kerstliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentator André van Duin met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland. Het is hét ultieme kerstcadeau. Koop nu uw tickets voor Christmas with André!

De kaartverkoop voor Christmas with André start op donderdag 21 oktober om 10.00 uur.

Kaarten voor Cliff Richard en The Doors zijn zowel online via www.landvast.nl als telefonisch (078-6912923) reeds te reserveren.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.