menu Home
Algemeencultuur

Lezing Splinter Chabot in Bibliotheek Alblasserdam

Paul | 30 april 2024

De Nederlandse schrijver, programmamaker en presentator Splinter Chabot zal binnenkort de bibliotheek van Alblasserdam sieren met zijn aanwezigheid. Onder leiding van Nathalie Lemmen zal een boeiend interview plaatsvinden waarin diverse onderwerpen aan bod komen.

Politiek en Wereldvisie Splinter Chabot, afgestudeerd in politicologie, zal tijdens de lezing ongetwijfeld interessante inzichten delen over politieke kwesties en zijn visie op de wereld. Een unieke kans om te luisteren naar een scherpzinnige blik op actuele vraagstukken. De lezing vindt plaats op donderdag 13 juni 2024, van 20:00 tot 22:00 uur in de Bibliotheek Alblasserdam. Toegangsprijzen zijn € 7,50 voor leden en € 10,00 voor niet-leden.

Confettiregen: Een Openhartig Verhaal Chabot, bekend als de auteur van de bestseller ‘CONFETTIREGEN’, neemt ons mee in zijn autobiografische reis. Dit indrukwekkende boek vertelt het verhaal van zijn coming-out en de weg die hij daarna bewandelde. Een openhartige blik op liefde, identiteit en persoonlijke groei.

LHBTI-Rechten en Inclusiviteit Als voorvechter van LHBTI-rechten zal Chabot tijdens de lezing spreken over inclusiviteit, acceptatie en gelijkheid. Een inspirerende avond voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder die geïnteresseerd is in deze belangrijke thema’s.

De familie Chabot schreef dit jaar gezamenlijk het boekenweek geschenk “gezinsverpakking”. Het boek biedt een inkijkje in hun familiebestaan, waarin vrolijke vakantie-uitstapjes en kleurrijke kostuums hand in hand gaan met de continue dreiging van de dood. De hond Bril, genoemd naar de overleden schrijversvriend Martin Bril, heeft zelfs zijn eigen hoofdstukje waarin hij zijn aftakeling onder woorden brengt.

Mis deze bijzondere gelegenheid niet en reserveer nu je plek voor de lezing van Splinter Chabot in de Bibliotheek Alblasserdam!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.