menu Home
Radio Nieuws

Lemon8 mix in Night Grooves

Paul | 12 februari 2021

Zaterdag 13 februari een heel bijzondere 16e aflevering van Night Grooves! We zijn enorm trots om aan te kondigen dat niemand anders dan Lemon8 een exclusieve 60 minuten mix heeft gemaakt voor Night Grooves op Ridderkerk FM.

Harry begon op 16-jarige leeftijd als DJ en speelde voornamelijk hiphop en funk, maar sinds zijn overstap naar house heeft hij mensen over de hele wereld op de dansvloer bewogen op locaties als: Amnesia-Ibiza, Ministry Of Sound-London, Dance Valley, Lowlands maar ook clubs in Azië, Canada, USA en natuurlijk Nighttown-Rotterdam waar hij resident DJ werd.

Niet alleen zijn sets, maar ook Harry Lemon’s producties als “Model 8” en ook “Lose Control”, in 2020 nog wereldwijd unaniem gekozen als beste nummer ooit uitgebracht op Bedrock Records, het legendarische label van John Digweed & Nick Muir, dat 172 digitale releases heeft en honderden vinylplaten, hebben hem tot een levende legende gemaakt voor fans over de hele wereld.

Zijn inner sanctuary live sessions, elke woensdagavond op Twich, trekt mensen van Australië tot Zuid-Amerika naar zijn stream. Dus ik voel me enorm vereerd dat Harry de tijd heeft genomen om een ​​set van 60 minuten exclusief voor Night Grooves te maken, ook natuurlijk omdat hij zijn carrière begon in bij Limelight in Ridderkerk.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.