menu Home
Radio Nieuws

Ridderkerk FM zoekt enthousiaste redactie medewerkers

Paul | 11 december 2020

Ridderkerk FM zoekt enthousiaste redactie medewerkers die vooralsnog vanuit huis een bijdrage willen leveren. Je doet dit door het nieuws te volgen binnen en rondom Ridderkerk en door contact te hebben met verenigingen en onze programmamakers. Daarnaast vind je het leuk om webpagina’s en socialmedia van instellingen en verenigingen regelmatig te checken op nieuws dat gebruikt kan worden voor onze informatieve programma’s en (door)geplaatst kan worden op onze socialmedia kanalen en website. Bovenstaande is geschikt voor iedereen, zolang je er echt plezier in hebt en er ook dagelijks/wekelijks tijd voor vrij wilt maken. Je hoeft niets met radio of tv te hebben om toch bij Ridderkerk FM een leuke en verantwoordelijke rol als vrijwilliger te hebben ! 

Mail snel naar redactie@ridderkerkfm.nl en vertel wat je graag zou willen doen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.