menu Home
Radio Nieuws

Ridderkerk FM trekt stekker uit Pop-up studio en actie weken.

Paul | 3 december 2020

Begin november konden we na een positieve reactie van pandeigenaar Bakkers-Hommen verheugd delen dat hij er kwam, de Pop-up studio in het hart van Ridderkerk. Van 9 t/m 23 december 2020 zou er een mooie radio actie zijn om voor een goed doel speelgoed en goederen in te zamelen. Na heel veel getouwtrek en het uitblijven van verdere reactie’s van de pandeigenaar lijkt het trekken aan een dood paard. Teleurgesteld heeft de programmaleiding besloten het evenement af te blazen. In voorbereiding op de actieweken waren er al behoorlijk wat groot winkelbedrijven, maar ook kleinere ondernemers die hun steentje wilden bijdragen met speelgoed, conserven maar ook hagelslag, pindakaas en chocopasta voor een extra dik belegde boterham voor de mensen die het echt kunnen gebruiken, zij waren in afwachting van het adres waar de spullen naar toe mochten en delen onze teleurstelling. Mensen met dubbel agenda’s en petten dragen hier hun steentje aan bij, aardig in je gezicht, maar ow zo sluw stelt programmaleider Paul Wols. Zoals te lezen is in de e-mail van de pandeigenaar was ook de BIZ gevraagd hieraan mee te werken en de beheerder werd verzocht e.e.a. kort te sluiten om een succesvolle actie te ondersteunen, echter hebben we na herhaalde verzoeken nimmer iets van hen vernomen.

We gaan gewoon door !

Tijdens de laatste weken van het jaar zullen de normale programma’s gewoon te beluisteren zijn, met op 5 december de hele dag het feest van Sinterklaas en rond kerst natuurlijk speciale programma’s met op 1e Kerstdag het voor Ridderkerk FM bekende kerstverhaal voorgelezen door inmiddels overleden Arend Langenberg.


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.