menu Home
Weer

Ridderkerk FM weerbericht

Paul | 14 november 2020

door Leen de koning

Afgelopen nacht daalde de temperatuur  naar  9 graden.

Vandaag is er veel bewolking en vanmorgen kan er hier en daar nog enige lichte regen vallen. Vanmiddag blijft het vrijwel overal droog met nog een paar opklaringen. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden. Het wordt 14 graden.

Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en lokaal enige lichte regen. Veel neerslag wordt er niet verwacht. De matige tot krachtige wind komt uit het zuiden. Met 12 graden als minimum temperatuur blijft het zeer zacht.

Morgen is een bewolkte dag met aanvankelijk nog tijdelijk droog, maar vooral in de middag vallen er buien, die soms pittig kunnen zijn. De krachtige tot harde wind waait uit het zuiden. Er kunnen zware windstoten voorkomen tot 75 km per uur. Het wordt 15 graden.Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.