menu Home
Weer

Het weer voor oudejaarsavond, de jaarwisseling en nieuwjaarsdag

Paul | 31 december 2022

Komende avond wordt het op de meeste plaatsen droog en de jaarwisseling lijkt in onze regio vrijwel droog te gaan verlopen. Het blijft krachtig waaien uit het zuidwesten. Rond middernacht is het nog 13 graden. De minimum temperatuur daalt tegen de ochtend naar 11 graden.

Morgen op Nieuwjaarsdag is de kans op enige regen nog groot. De wind is matig tot krachtig en waait hoofdzakelijk uit een zuidelijke richting. Het wordt met 13 graden opnieuw veel te zacht voor de tijd van het jaar.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.