menu Home
Weer

Donderdagochtend drukker: winters weer en staking OV-bedrijven

Paul | 18 januari 2023

Weggebruikers moeten in de nacht naar donderdag en donderdagochtend rekening houden met mogelijke gladheid door winters weer. In de nacht naar donderdag en donderdagochtend is er in grote delen van het land kans op plaatselijke gladheid door hagel- en sneeuwbuien. Na de buien is er kans op bevriezing door van natte weggedeelten. Het KNMI geeft van donderdagnacht tot de loop van de ochtend voor een groot deel van het land code geel af.

De combinatie tussen de winterse buien en mogelijke gladheid, kunnen ervoor zorgen dat het nog drukker wordt op de weg dan het gebruikelijk al is op een donderdagochtend. Daarnaast staakt het personeel van regionale OV-bedrijven donderdag en vrijdag, wat er ook toe kan leiden dat het drukker wordt op de weg.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.