menu Home
Radio Nieuws

Geslaagde locatie uitzending vanaf het terras van de Wevershoeve in Rijsoord.

Paul | 21 augustus 2020

Zo tegen kwart voor één reden we de parkeerplaats op bij de Wevershoeve waar we gastvrij werden ontvangen, zoek maar een mooie plek uit zei bedrijfsleider Angelo. Tafels en stoelen werden netjes op coronaproof afstand van elkaar gezet en Marian zorgde weer voor een verse plopkap en schone tafel bij een gastenwissel. Nadat we nader kennis hadden gemaakt met tafeldame Petra van Nes-de Man kwam Monique van den Nosterum vertellen over haar Fleuratelier en wat ze allemaal doet met bloemen, planten en zelfs de kerstboom kwam al even ter spraken. Annemieke IJsselstijn & Barbara Verbrache kwamen de workshops chakra dans onder de aandacht brengen, de eerste workshops zijn inmiddels volgeboekt, maar niet getreurd voor woensdag 28 oktober en zaterdag 31 oktober van 10.15-12-15 uur kunt u zich nog inschrijven voor nieuwe chakra dans workshops. Aanmelden kan via: 06-26062724. Millo van Lotus rondom Grime had daarna aan tafeldame Petra een willig Lotus slachtoffer. Met z’n webshop in lotus grime artikelen maakt Millo kans om een new webshop award binnen te halen, u kunt daarbij helpen door uw stem uit te brengen. In het maandelijkse item over vacatures bij Randstad Uitzendbureau Barendrecht/Ridderkerk  kwam Tieme Zwanenburg de grote vraag aan technische mensen belichten en daarnaast hebben we de voelsprieten van de uitzendbranche besproken, temeer omdat zij vaak vooroplopen in ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Nieuw is ook randstad direct waarvoor het heel belangrijk is als werkzoekende dat je informatie in je dossier zo compleet mogelijk is, hierdoor kunnen werkgevers snel en direct met je in contact komen. Als laatste schoof Angelo aan tafel om vol passie te vertellen over de mogelijkheden bij de Weverhoeve, van het heerlijke terras, gingen we naar de officiële trouwlocatie om in de bistro te eindigen. Wij danken Angelo voor de gastvrije ontvangst, Petra voor de mooie inbreng en aanwezigheid. Natuurlijk danken wij ook alle gasten voor hun bijdrage aan #BARgezellig. Terug luisteren kan via programma gemist.

Foto’s: Corine Stolk


Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.