menu Home
Geen categorie

Vogelhuisjes met een goed doel

Paul | 15 april 2020

RIDDERKERK: Meubelmakerij Berka uit Ridderkerk is deze week een vogelhuisjesactie gestart. De opbrengst van de actie gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis en Alzheimer Nederland.

Berka eigenaar Danny Rijnberk: “Met actie #thuismus zorgen wij ervoor dat mensen de natuur dichter bij huis beleven, nu de meesten aan huis zijn gekluisterd. Het is prachtig dat de Vrienden van het Sophia en Alzheimer Nederland daar aan meedoen. Wij hopen ook hen een steuntje in de rug te geven. Deze goede doelen zetten zich in voor kinderen en oudere mensen voor wie deze tijd nog eenzamer is.”
Afgelopen week verraste Berka zo’n 40 kinderen op de nood- en buitenschoolse opvang SKR. Alle kinderen kregen een vogelhuisje om te versieren. Er zijn twee soorten vogelhuisjes te koop voor € 15 per stuk. Het bouwpakket wordt in een envelop bezorgd. Het enige wat men thuis zelf nodig heeft om de huisjes in elkaar te zetten is een hamer. Natuurlijk kan men het vogelhuisje, bijvoorbeeld met de kinderen, schilderen om de lente nog meer kleur te geven. Ga voor meer informatie en de webshop naar www.berkaprojects.nl/vogelhuisje

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play