menu Home
Geen categorie

“RIDDERKERK GAAT LOS”

Paul | 24 januari 2024

Op 22 en 23 maart a.s. organiseert All-Events de 1e van ‘Ridderkerk gaat los’. Dat weekend wordt het Reijerpark omgetoverd tot de plek waar je moet zijn voor een gezellige avond uit. 2 avonden feest en ontmoeting met de beste artiesten, bij de Apre’s ski party en de road show van Slam.

Programma:

22 maart gaan we los met de beste roadshow  van SLAM – HOUSUH IN DE PAUZUH met Dj Elaine en talent Kazkid. Zij waren een van de topattracties van het Amsterdam Dance Event.

23 maart sluiten we af met een spetterend Aprés Ski feest met o.a. HELEMAAL HOLLANDS, PETER LOREE, MARLOEZ ATEMLOS, STIMMUNG MIT PETER, AMMAR, OTTO LAGERFETT en achter de knoppen DJ PASCAL die het dak er af gaat draaien.

Stichting All-Events zet zich graag in om van “Ridderkerk gaat los” een mooi evenement te maken voor, door en met de Ridderkerkers. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de organisatie kijkt er naar uit om hier samen met de Ridderkerkers een groot succes van te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden om er je leukste bedrijfs-vrijgezellen- vrienden of familie-uitje van te maken.

Voor meer informatie en de kaartverkoop verwijzen wij jullie graag naar www.ridderkerkgaatlos.nl

Samen maken we er een mooi feest van, samen met Ridderkerk gaan we los! Zien we jullie op 22 en 23 maart?

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.