menu Home
Geen categorie

Handbalsters Saturnus’72, ruime winst en nieuwe trainer/coach

Paul | 8 april 2024

door Hans Muntz

Peter van de Bosch is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer/coach bij de dames van Saturnus’72. Hij was zondag al bezoeker bij de eerste veldwedstrijd die zeer ruim gewonnen werd van Roda’71 met 22-5.

Van een echte wedstrijd kon je zondag, op een met zonovergoten sportpark, niet spreken. Saturnus’72 was op alle fronten beter dan het tweede team van Roda’71. Bij rust was het al 12-1, een stand die na rust werd opgeschroefd tot 22-5. Coach Renate Witsiers, neemt aan het einde van dit seizoen afscheid, zag een gemotiveerd team dat er zin in had. “We spelen dit jaar in een soort voorjaarscompetitie op het veld terwijl we daarnaast nog diverse Beachhandbaltoernooien gaan spelen. Deze competitie spelen we met een mix van het zaalteam en het midweeks team. Het moet gewoon een leuke afsluiting van het seizoen worden. Zondag zal het wel een andere wedstrijd zijn als we op bezoek gaan bij Conventus in Zwijndrecht”, verteld Witsiers na afloop.

Peter van de Bosch is geen onbekende bij Saturnus’72. Naast het feit dat zijn dochters bij de Ridderkerkers spelen is hij zelf tot voor acht jaar terug ook actief geweest voor de vereniging. Als keeper en trainer/coach bij diverse teams. Ook heeft hij op hoog niveau geblazen bij het N.H.V. “Na een aantal jaren afstand genomen van het spelletje kriebelt het wel weer. Toen de vraag kwam of ik volgend seizoen bij de dames aan de slag wilde hoefde ik niet lang na te denken’, verteld Van de Bosch toen hij zondag als toeschouwer langs de lijn stond bij de dames.

Peter van de Bosch al langs het veld, foto Hans Muntz

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.