menu Home
Algemeen

Open repetitie Popkoor Something Else

Paul | 1 februari 2024

Het Slikkerveerse Popkoor Something Else, een onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, is op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen, die weer eens “wat anders/Something Else” willen, namelijk zingen. Wij zijn met name op zoek naar mannelijke leden, omdat deze stempartij pas sinds een half jaar is opgestart, maar vrouwen zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Ervaar zelf hoe leuk zingen kan zijn! Kom daarom naar de open repetitieavond op donderdag 8 februari a.s. van 20.00 tot 22.30 uur.
Ons repertoire bestaat uit zowel swingende als gevoelige nummers. We oefenen met bladmuziek, die tijdens de repetitie wordt uitgereikt. Op deze avond wordt een gedeelte van een nieuw nummer ingestudeerd en een ander nummer uit de oude doos gehaald, wat snel ingestudeerd en meegezongen kan worden. Op deze manier kan een ieder er met of zonder ervaring lekker meedoen. Halverwege de avond is er een pauze met tijd voor een praatje en iets te drinken in ons gezellige barlokaal.
De repetities vinden wekelijks plaats op donderdag van 20.15 – 22.30 uur in muziekcentrum Harmonie aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer.
Voor meer informatie kun je kijken op de website van Harmonie Slikkerveer of mailen naar popformatiesomethingelse@gmail.com

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.