menu Home
Algemeen

Theatercollege Erik Scherder november 2023

Paul | 17 oktober 2023

Op zaterdag 11 november 2023 geeft Erik Scherder, neuropsycholoog en hoogleraar speciaal voor de Ridderkerkers een lezing over de relatie tussen een gezonde leefstijl en de hersenen. De interactieve lezing zal plaats vinden in theater Het Plein van 14:00 tot 15:00 uur.

Scherder is bekend van het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’ waar hij vaak aanwezig was. Hij staat bekend om zijn lezingen over de invloed van muziek en beweging op de werking van het brein. Daarnaast doet hij als neuropsycholoog verschillende onderzoeken over het thema ‘bewegen’. Ook deed hij onderzoek naar de relatie tussen lichamelijke (in)activiteit en gedrag (cognitie, slaapritme en humeur) bij mensen met en zonder dementie.

“Vanuit Facet zijn wij enorm blij dat Erik Scherder komt spreken”, het zal een leerzame, interactieve lezing zijn. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de lezing in de theaterzaal. Wij zorgen voor een unieke beleving.

Dus bent u benieuwd naar het verhaal van Erik en de relatie tussen een gezonde leefstijl en de hersenen? Meld je dan snel aan via de website www.facetridderkerk.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.