menu Home
Politie

Overval Amerstraat

Paul | 2 augustus 2023

Dinsdagavond 1 augustus is rond 20.00 uur een supermarkt overvallen aan de Amerstraat. Hierbij zijn er geen gewonden gevallen. De overvallers zijn gevlucht met een onbekend geldbedrag. De politie is een onderzoek gestart.

Het is iets voor 20.00 uur als de politie een melding krijgt dat er een overval heeft plaatsgevonden. Wanneer de agenten aankomen, treffen zij zeer geschrokken medewerkers en klanten. Twee, vermoedelijk jonge mannen gekleed in donkere hoodies, bedreigden de kassamedewerker met een mes en vuurwapen. Ze wilden geld.
De medewerker opende de kassalade waarop de mannen een greep uit de kassa deden en de supermarkt uit renden in de richting van Beverwaard.

Getuigen
De politie is direct een onderzoek gestart en er zijn camerabeelden veiliggesteld. Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek, neem dan contact met ons op via: 0900-8844 of anoniem via via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.