menu Home
Politie

Getuigen gezocht: wie weet er meer over een steekincident in Ridderkerk?

Paul | 16 maart 2024

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een steekincident aan de Ds. Caspar van Gendtstraat in Ridderkerk. Hierbij raakte een man zwaargewond. De verdachte is nog voortvluchtig.

Zaterdagmiddag 16 maart rond drie uur kreeg de politie een melding binnen van een steekincident aan de Ds. Caspar van Gendtstraat in Ridderkerk. Een ruzie tussen twee mannen op straat escaleerde zodanig dat de ene man de ander heeft neergestoken. Op locatie troffen agenten het slachtoffer zwaargewond op straat aan. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Getuigen gezocht

Het steekincident heeft op klaarlichte dag midden op straat afgespeeld. De politie komt dan ook graag in contact met getuigen die meer hebben gezien, gehoord of andere informatie hebben die het onderzoek verder kan helpen. Heb je meer informatie? Bel 0900 – 8844 of de opsporingstiplijn 0800 – 6070
Anoniem kan natuurlijk ook via Meldmisdaad anoniem 0800 – 7000

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.