menu Home
Politie

2 personen op de vlucht na melding auto inbraak aan de Geerlaan in Ridderkerk

Paul | 19 april 2023

Net na middennacht kwam bij de politie de melding van een mogelijke inbraak in geparkeerde auto’s aan de Geerlaan in Ridderkerk. Twee personen op een scooter werden niet lang daarna gespot en gingen er vandoor, waarna een achtervolging volgde. Op de Oranjestraat verloren de scooterrijders de macht over het voertuig en kwamen ten val, waarna ze er te voet vandoor gingen. Niet veel later werd een 17-jarige Rotterdammer aangetroffen in een kliko, waar hij zich had verstopt. De tweede persoon wist te ontkomen.

Heeft u tips of wellicht camerabeelden die de politie kunnen helpen, bel dan 0900 – 8844

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.