RVVH pakt derde zege op rij

Paul | 2 april 2023

door Theo Leenheer

Aan de Oldegaarde behaalde RVVH tegen Spartaan ’20 de derde zege op rij. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een fraaie 2-4 zege voor Hercules.

RVVH moest al snel weer een achterstand wegwerken nadat de thuisploeg al na vijf minuten wist te scoren door Jaser Cavdar, 1-0. Halverwege de eerste helft wist Papito Merencia te egaliseren, 1-1. Deze stand bleef ongewijzigd tot de rust.

Kort na de rust schoot eerst de ingevallen Everton Pires Tavares op de paal alvorens daar weer de snelle achterstand was toen Chantley Job raak schoot, 2-1. RVVH wist nu sneller gelijk te maken. Guytano dos Santos scoorde amper vijf minuten later vanuit de rebound de 2-2. In het vervolg belandde een vrije trap van Spartaan ’20 op de Ridderkerkse lat. In de slotfase sloegen de Ridderkerkers vervolgens weer toe. Tien minuten voor tijd was het weer Merencia nu met de 2-3 voorsprong. De wedstrijd werd definitief beslist in de 88e minuut toen invaller Remco Buist, hij weer dus, de 2-4 op het bord zette. Dit betekende weer drie punten en een voorlopige tweede plek op de ranglijst.

Spartaan ’20 – RVVH 2-4 (1-1)