menu Home
Sport

Flinke impuls voor selectie Slikkerveer

Paul | 16 juni 2024

door Arjan ’t Jong

Voor het komende seizoen krijgt de selectie van Slikkerveer een flinke impuls. Afgelopen jaar werd in de derde klasse C de tweede plaats bereikt op de ranglijst achter kampioen Binnenmaas. Helaas lukte het in de nacompetitie niet om langs het Delftse DHC te komen en kreeg het toetje geen verlenging.
In het komende seizoen zal Slikkerveer weer uitkomen in de derde klasse met trainer Gijs Zwaan, die dan aan zijn tweede seizoen begint. Eerder was al bekend gemaakt dat Steven de la Rambelje lager gaat voetballen. Nieuw op het Sportpark het Reijerpark zijn Leon Steketee en Joris van Vugt (RVVH), Casper Gerritse (Rijsoord), Zepp Jacobs (Brielle) en Remco Buist (Bolnes).

Foto: Nick Geluk

Remco Buist

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.