menu Home
Politie

Getuigen gezocht na steekincident Ridderkerk

Paul | 16 maart 2023

De politie zoekt getuigen van een steekincident dat gisteravond rond 21:00 uur plaatsvond aan het Dillenburgplein in Ridderkerk. Daar raakte een 20-jarige man uit Ridderkerk bij gewond. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt twee mannen die bij dit incident betrokken zijn.

Het ging vermoedelijk om een verkoopafspraak die online was gemaakt. De 20-jarige werd beroofd en gestoken. Het tweetal dat ervandoor is gegaan, droeg donkere kleding en had een tas bij zich.

De politie is direct gestart met een zoekslag in de omgeving. Helaas leverde dat niets op. Ook is er met getuigen gesproken en wordt er gekeken of er camerabeelden in de omgeving zijn die het onderzoek kunnen helpen.

Help het onderzoek
Heeft u iets gezien van dit incident, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 of online via deze link. Ook als u bijvoorbeeld een deurbelcamera heeft en in de omgeving woont, dan kan uw hulp van essentieel belang zijn in het onderzoek.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.