menu Home
Sport

Van het V.V. Rijsoord spelersfront

Paul | 7 maart 2023

RIJSOORD – We kunnen weer een update geven over de invulling van de selectie voor het komende seizoen. Vorige keer lieten we weten dat elf spelers hun toezegging hebben gegeven. Daar kunnen we nu de volgende namen aan toevoegen: Jesse Verveer, Sander van Groningen, Francesco Messina en Luca Bouwmeister. Vanuit het huidige tweede elftal gaat ook aanvaller Enrique Edumaruse aansluiten bij de eerste groep.

Eerste nieuwe aanwinst 
Ook kunnen we bekend maken dat de 26-jarige Vince van Nes de overstap van Pelikaan naar Rijsoord zal maken. Vince is bij Pelikaan al jarenlang een vertrouwd gezicht op de linksback positie, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij bij Rijsoord gevonden. Vince van harte welkom!

Daar waar er toezeggingen worden gedaan, zijn er ook spelers die ons gaan verlaten. Mark Zwang zal, zoals reeds bekend, na dit seizoen kiezen voor IFC. Rafael Andrade Jr. heeft ook aangegeven op zoek te gaan naar een andere club. En tenslotte heeft  Everlon Zimmerman alsnog die keuze gemaakt. Hij zal komend seizoen aansluiten bij cvv de Zwervers uit Capelle ad IJssel. Uiteraard wensen wij deze spelers veel plezier en succes en willen we hen nu reeds bedanken voor hun inzet bij onze club.

Technische staf
Er is ook nieuws te melden voor wat betreft de invulling van de technische staf. Al bekend was dat hoofdtrainer Johan Versluis ook het komende seizoen bij Rijsoord blijft. Nu heeft ook William Rijsdijk aangegeven zijn rol als assistent-trainer voort te zetten. Stefan van de Meulen blijft de keeperstrainer en Erik Jan Groeneveld blijft assistent scheidsrechter/teammanager. De functie van teammanager blijft een gezamenlijke activiteit met de ook voor komend seizoen beschikbare Gerard Sluimers.

Bovendien hebben Patrick Sluimers en Mitchell Pol de intentie uitgesproken om verantwoordelijk te blijven als trainer van het tweede elftal.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.