menu Home
Sport

Handbalsters onder de voet gelopen!

Paul | 27 november 2022

door Hans Muntz

Vorige week vond coach Bart Keijzer van Drechtsteden dat zijn ploeg een onacceptabele nederlaag had geleden. Zondag verloor zijn ploeg opnieuw. Nu met grote cijfers van Foreholte.

Het was een wedstrijd tegen een ploeg die op alle fronten beter was. “Vorige week liet de ploeg de tegenstander ongemoeid, vandaag deden we er alles aan, maar was het niet goed genoeg”, was de reactie van Keijzer na afloop. “Hier heb ik dan ook meer vrede mee, ondanks dat het verschil aanzienlijk was”. Voor de rust werd al snel duidelijk dat de nummer twee uit de competitie beter was. Vanaf het begin zette Foreholte de thuisploeg onder druk. Verdedigend kwam de ploeg hier maar mondjesmaat onderuit. Het resultaat was een 9-19 achterstand bij rust. Ook in het tweede bedrijf leken de ploegen iets meer aan elkaar gewaagd. Toch kon de thuisploeg niet voorkomen dat het uiteindelijk een flinke nederlaag werd met 17-37. De ploeg werd, zeker in de eerste helft, onder de voet gelopen. Op de vraag aan Keijzer of hij niet moedeloos wordt van alweer de vierde nederlaag op rij was zijn antwoord duidelijk. “Valt wel mee hoor, kan de positieve dingen eruit halen en meenemen naar de volgende wedstrijd”.

Of die wedstrijd zondag 4 december ook doorgaat is nog de vraag. Om 14.15 uur moet de ploeg aantreden bij Hercules in Rijswijk. Eén van de twee ploegen die nog onder Drechtsteden staan. “We hebben zondag personele problemen en daarom gevraagd of de wedstrijd uitgesteld kan worden”.

Drechtsteden kwam er niet veel door, foto Ruud de Jong.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.