menu Home
Geen categorie

Faillissement Bakkerij Van Der Waal B.V.

Paul | 19 oktober 2022

Bakkerij Van der Waal in Ridderkerk is op woensdag 19 oktober door de rechtbank Rotterdam failliet verklaard. De onderneming had het faillissement zelf aangevraagd. Als curator is Mr. H Schuurbiers aangesteld. Het familiebedrijf heeft zes vestigingen in Ridderkerk, Alblasserdam en H.I. Ambacht. Het bedrijf raakte in de problemen door de hoge grondstofprijzen en energiekosten. Bij het bedrijf zijn circa 50 mensen werkzaam. De curator zal nu moeten onderzoeken of en hoe het bedrijf kan doorstarten, danwel definitief sluiten.

https://www.faillissementsdossier.nl/nl/faillissement/1696248/bakkerij-van-der-waal-b-v.aspx

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.