menu Home
Geen categorie

Wie weet meer over een gewapende overval op een snackbar in Ridderkerk?

Paul | 8 september 2022

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een overval op een snackbar aan het Dillenburgplein in Ridderkerk. Een medewerker werd hierbij bedreigd met een mes. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Twee medewerkers van een snackbar kregen woensdag 7 september omstreeks tien uur in de avond de schrik van hun leven. Het is bijna sluitingstijd voor de zaak als een man de snackbar binnenloopt en roept dat hij geld wil zien. Nadat een van de medewerker hem leidt naar de kassa en de verdachte daar een greep uit doet, schreeuwt hij nog steeds dat hij geld wil zien. Uiteindelijk besluit hij toch genoegen te nemen met zijn buit en vlucht hij de snackbar uit. De slachtoffers bleven geschrokken achter.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident en/of de verdachte.

Signalement:

  • Donkere huidskleur
  • Ongeveer 1 meter 70 lang
  • Rond de twintig jaar

Heb je meer informatie? Geef het dan door via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via 0900-8844

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.