menu Home
Geen categorie

Prijs gewonnen met puzzel

Paul | 4 juli 2022

Het leefstijl magazine Ridderkerk Langer Gezond heeft dit jaar de 2e editie uitgebracht. In het schitterende blad was een prijspuzzel te vinden. Uit alle inzendingen is mevrouw Niemantsverdriet de gelukkige winnaar. Vorige week reikte leefstijlcoach Cathy van Es de prijs uit.

Mevrouw Niemantsverdriet was blij verrast. Ze won een boek van Wim Hof: “De Wim Hof methode, overstijg jezelf met the Iceman”. Dit boek gaat over het verleggen van je grenzen en mogelijkheden en is gekozen naar aanleiding van het artikel in het magazine over koudetherapie. Dhr. Jan de Koning zwemt elke ochtend in natuurwater en dat bevalt hem prima. Mevrouw Niemantsverdriet gaf aan het een erg interessant boek te vinden en zal het zeker gaan lezen.

Het magazine is af te halen bij Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5. Voor meer informatie zoals bijeenkomsten, workshops en activiteiten? Kijk dan op www.ridderkerklangergezond.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.