menu Home
Algemeen

De Heul Ridderkerk

Paul | 4 juli 2022

De oplettende lezer heeft het al kunnen lezen in een exemplaar van De Combinatie Ridderkerk, namelijk dat er een vergunning is verleend aan De Heul. Vanuit het voormalige huis van Cornelis Verolme mag vanaf 14 juni 2022 tot 14 juni 2027 een Koffie- en theehuis worden geëxploiteerd.
Men is inmiddels van start gegaan en er is een Facebookpagina geopend, genaamd Terras De Heul Ridderkerk.
Een mooie ontwikkeling als je weet dat men nog maar kort geleden het voornemen had om over te gaan tot de sloop van dit markante pand. Dat stuitte op de nodige weerstand van vele Ridderkerkers en nu hebben zij dus de mogelijkheid om daar een drankje te gaan nuttigen.

Foto: Helmut Hirsh.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.