Ridderkerk FM Sportnieuws: Handbalsters nog geen loon na het werk.

Paul | 1 november 2021

door Hans Muntz

Een gehavend Drechtsteden team kreeg in Rijswijk bij Hercules niet het loon van het harde werken. Met 3 A junioren in de ploeg werd het een 19-16 nederlaag.

Ondanks dat stevig werd ingezet op de verdediging kwam Hercules al gauw op een voorsprong (4-1). Aanvallend kreeg de ploeg, ondanks het harde werken, geen grip op de tegenstander waardoor het verschil bij rust op drie treffers kwam (9-6). Na de rust kwam de ploeg sterk terug. Het harde werken had nu wel resultaat en kroop de ploeg dicht naar de thuisploeg. Het verschil kon terug worden gebracht tot één treffer (14-13). Door enkele tijdstraffen kon de volgende stap net niet worden genomen waardoor uiteindelijk toch met 19-16 werd verloren.

Na afloop was trainer Raymond van der Staay toch positief. “Er zit progressie in het spel en de inzet is prima. Vandaag hadden we misschien iets meer verdiend. Hopelijk kunnen we zondag de punten in huis houden al is de tegenstander er één zonder puntverlies in de eerste twee wedstrijden. Om 14.00 uur komt VENECO/VELO 3 op bezoek in de Reyerhal.