menu Home
AlgemeenRadio Nieuws

#Bargezellige Prijsuitreiking Ridderkerk FM EK Poule

Paul | 16 juli 2021

In een geweldige setting bij de Bibliotheek Aanzet maakte we vanmiddag een bijzonder #Bargezellig. Voor het eerst was het programma te volgen via het YouTube kanaal van Ridderkerk FM.
Een iets aangepast programma waarin Martin Munter van SV Bolnes vertelde over de crowdfundactie die is gestart voor een nieuw scorebord. Ook het 100 jarig bestaan van de vereniging kwam ter sprake, het feest rondom dat jubileum kon vorig jaar helaas door corona niet plaatsvinden en is nu gepland op 18 september 2021. Martin deed direct de uitnodiging aan Ridderkerk FM daar bij te zijn, wat we natuurlijk gaan doen !

Programmamaker Siem Voorberg schoof nog even aan om te vertellen over Vitamine M, wat elke dinsdag te beluisteren is van 12:00 tot 15:00 uur.

Na het radionieuws van 16:00 uur was het de beurt aan Arie Ouwens en de prijswinnaars van de Ridderkerk FM EK poule. Een overzicht van het verloop in de poule met ups en downs van de uiteindelijke winnaars werden gedeeld, waarna het de beurt was aan Marian om de 1e en 3e prijs uit te reiken aan PVDA fractievoorzitter Jeroen Rijsdijk en wethouder Henk van Os, die namens het college meespeelde. Helaas kon journalist van het Ridderkerks Dagblad Sander Kooijman zijn gewonnen prijs niet in ontvangst nemen, dat moment is verschoven naar het eerste Ridderkerk FM Sportcafé op 3 september 2021.

Foto: Jos Wesdijk, vlnr: Henk van Os, Arie Ouwens, Paul Wols, Jeroen Rijsdijk

Na de prijsuitreiking kon het kersverse presentatie duo van het sportcafé nog even vertellen wat de luisteraar van het programma kan verwachten.

Foto’s : Corine Stolk

Heb je het gemist ? Hieronder de link naar ons YouTube Kanaal !

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.