menu Home
Politiek

Het vervolg op het jeugdlintje.

Paul | 17 april 2021

van onze politiek redactie:

Onlangs hadden we vastgesteld dat het artikel over het uit te reiken jeugdlintje van de gemeentelijke website was verdwenen.
Een bericht over de uitreiking ervan, gepland rondom 20 november vorig jaar, was ook nergens te vinden, waardoor we eigenlijk wel konden stellen dat deze actie blijkbaar wegens gebrek aan belangstelling ter ziele was gegaan.
Reden voor Peter Kranendonk van de SGP Ridderkerk en Victor Mijnders van het CDA Ridderkerk om hierover vragen te stellen aan het college.
Gevraagd wordt naar het aantal meldingen en waarom er niet is gecommuniceerd dat er geen of onvoldoende aanmeldingen zijn geweest.
Ook wordt gevraagd of de link op de website weer kan worden hersteld en tot slot op welke wijze het college het jeugdlintje voor de toekomst weer onder de aandacht gaat brengen.
Het is aan het college om hierover tekst en uitleg te geven.
Op ons eerdere bericht is een reactie gekomen, waaruit blijkt dat er in ieder geval één aanmelding is geweest en dat daarop nooit terugkoppeling is geweest, ondanks de toezegging dat er binnen vijf dagen een inhoudelijke reactie zou volgen. Helaas een niet geheel onbekend verschijnsel binnen de gemeente. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.