menu Home
AlgemeenPolitiek

Bewonersavond met veel huurders die last hebben van schimmel in hun woning.

Paul | 9 juli 2024

Naar aanleiding van klachten van bewoners over zwarte schimmel, lekkages en gebreken aan sociale huurwoningen van woningcorporatie Wooncompas, is in mei 2023 door EVR een rapport opgesteld. Op maandag 8 juli j.l. werd een tweede rapport gepresenteerd in het gemeentehuis van Ridderkerk in het bijzijn van een groot aantal bewoners die nog steeds niet geholpen of deels geholpen zijn. Helaas werden de bewoners en het team van Echt Voor Ridderkerk wederom teleurgesteld doordat directeur Harro Zanting van Wooncompas niet naar de bijeenkomst kwam. Wel werd het tweede rapport in ontvangst genomen door wethouder van der Duin Schouten.

Ridderkerk FM maakte een impressie van de avond en sprak met bewoners, de wethouder en met Cora van Vliet.

Heeft u last van schimmel, lekkage, achterstallig onderhoud of andere problemen met de woning van Wooncompas ? Neem contact op met EVR. Zij helpen u met eventuele verdere stappen zoals het contact met de huurcommissie. Ook kan EVR u verder in contact brengen met Mr. Abdi die belangeloos juridische bijstand heeft aangeboden. Echt Voor Ridderkerk bereikt u het makkelijkst door een email te sturen naar voorzitter@echtvoorridderkerk.nu .

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.