menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: RVVH vrouwen hebben technische staf 2021/2022 rond.

Paul | 17 maart 2021

Na het nieuws dat hoofdtrainer Andrew Thomas en zijn assistent Jacco Been ook volgend seizoen aanblijven heeft RVVH nu ook de trainersstaf voor het tweede vrouwenteam rond. Rob van Eekhout blijft ook komend seizoen trainer van de beloften. Van Eekhout zal daarbij worden geassisteerd door nieuwkomer Raymond Dunk. Daarmee is RVVH klaar voor het komende seizoen.

Met Dunk heeft het RVVH 2, dat in de landelijke eerste klasse voetbalt, twee trainers met een RVVH verleden. Van Eekhout was al eens trainer van het eerste. Dunk speelde zelf zes jaar voor de Ridderkerkse club en was daarnaast ook trainer van de JO-15. ‘Ik ben blij dat ik na een aantal jaren bij Spartaan’20 en ASWH ervaring als trainer op te hebben gedaan nu weer terug ben bij RVVH’ aldus de pas 21 jarige Dunk. Didactisch zit het wel goed met de fulltime zwemonderwijzer. Dunk heeft inmiddels ook zijn TC 3 behaald.

‘Dat ik bij de vrouwen van RVVH aan de slag mag vind ik een hele eer. Het vrouwenvoetbal in Nederland staat hoog aangeschreven. Dat en de beleving die ik zie binnen de RVVH selectie zijn voor mij reden geweest op het aanbod van de club in te gaan. Ik ben een trainer die graag het uiterste uit zijn groep wilt halen en ten alle tijden voor het hoogst haalbare gaat. De ontwikkeling van de speelsters staat voorop en hoe mooi is het dan dat iedereen kan genieten van ons mooie spel. Een aanvallende speelstijl met veel strijdlust.
Ik ben onwijs blij weer terug te zijn bij RVVH en ik kijk er daarom onwijs naar uit om samen te gaan werken met een fantastische groep speelsters.’ Zegt Dunk die ook nog eens in Ridderkerk woont.

De ervaren Van Eekhout wil niets liever dan komend seizoen laten zien waarvoor hij naar RVVH terug is gekomen. Hoog eindigen in de eerste klasse ‘als het even kan promoveren naar de hoofdklasse om zo aan te sluiten bij het eerste team dat in de Topklasse speelt’ vertelt Van Eekhout.

Foto; Raymond Dunk in zijn tijd als trainer van RVVH JO-15

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.