menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: RVVH heeft de selectie voor het seizoen 2021-2022 rond

Paul | 16 maart 2021

De technische commissie van RVVH heeft de voetballoze periode mede aangegrepen om het vizier te richten op het komende seizoen. Het heeft geleid tot een selectie die grotendeels in takt is gebleven aangevuld met enkele nieuwe en bekende krachten.

Als nieuwe selectiespelers verwelkomt RVVH als eerste Daniel Furtado Oliviera. Daniel is een 26-jarige vleugelaanvaller die momenteel acteert in de Portugese tweede divisie. Daarvoor was hij speler bij Excelsior Maassluis in de Nederlandse tweede divisie. Eveneens uit Maassluis afkomstig is Gael Mondo, een (pure) spits van 22 jaar en overkomend van Excelsior M. onder 21.

Als bekende spelers keren terug op het oude nest middenvelder Jordey van Dam (30), die na zijn eerdere periode bij RVVH speelde voor SteDoCo, Heinenoord en Smitshoek. Ook keert terug Stevie Soares (29), de aanvaller die bij Brielle, Spijkenisse en laatstelijk bij Poortugaal acteerde. Vanuit de tweede selectie wordt doorgeschoven middenvelder Laurens de Witte, die tijdens dit lopende seizoen al langer meetrainde met de eerste selectie.

De volgende spelers hebben aan RVVH aangegeven graag nog aan de Sportlaan actief te willen blijven en dat stemt RVVH tot tevredenheid doordat daarmee voor continuïteit ook binnen de spelersgroep kan worden gekozen: Mohamed Ajarai, Huib van Barneveldt, Gino Boers, Remco Buist, Sanzio Dieterich, Philip Dragon, Jesse Eggers, Ibrahim el Koubai, Brandon Könemann, Patrick Lopes Martins da Veiga, Papito Merencia, Jordi Mosmans, Leroy Nijgh,  Jessie Proost, Cristiaan Sprangemeijer, Leon Steketee, Gino Stolk en Johnny van Vugt. Deze veldspelers weten zich in rug gesteund door de keepers Joris Blaak, Tim Elkhuizen en Kristijan Nikolic.

Daar waar nieuwe spelers binnenkomen vertrekken er toch ook een aantal. Romain van Bruggen is op eigen verzoek gestopt. Shamir de Jesus zal zijn heil elders gaan zoeken, iets wat ook geldt voor Mike van Dongen die inmiddels rond is met CION. Ook Ismail Celen is op zoek naar een andere vereniging om daar nog van dienst te kunnen zijn. 

RVVH wenst de nieuwe spelers veel plezier en succes toe en dankt de vertrokken spelers voor hun inzet in het afgelopen seizoen en worden veel succes toegewenst bij het vervolg van hun carrière!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.