menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Nieuwe trainer Rijsoord.

Paul | 2 maart 2021

door Arie Ouwens

Het bestuur van V.V. Rijsoord heeft een opvolger voor de vertrekkende trainer Brasco Truvaljevic gevonden.

Sieme Zijm (43 jaar) volgt hem, het komende seizoen op.

De geboren Texelaar begon met voetballen, in zijn jeugd, bij Z.D.H. uit Den Hoorn, na H.R.C. uit Den Helder en Texelse Boys, maakte Zijm, in 1995 de overstap naar het betaalde voetbal en tekende een contract bij AZ, daarna volgde PEC Zwolle, Sparta, Go Ahead Eagles, Excelsior, FC Dordrecht en sloot hij zijn carrière in het betaalde voetbal af bij Emmen.

Na zijn loopbaan in het betaalde voetbal, heeft Sieme Zijm ervaring opgedaan als trainer bij de amateurs van onder andere, de jeugd bij AZ, ’s-Gravenzande, Westlandia (zat) en dit seizoen bij zondag eerste klasser Den Hoorn.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.