menu Home
Geen categorie

Drukke start voor brandweer Ridderkerk

Paul | 1 januari 2021

Begin van 2021 moest de brandweer uitrukken voor een melding van een zolderbrand aan de Bothastraat in Bolnes, gelukkig bleek het mee te vallen en was een buitenbrand de werkelijke oorzaak van de melding.
Vrijdagmiddag was het rond half 3 opnieuw raak, een melding van een buitenbrand aan de Koolmees, wat een afval brand vlak naast een woning bleek. Bewoners kregen het vuur niet uit, maar met behulp van de brandweer werd uiteindelijk erger voorkomen, de oorzaak van de brand is nog niet bekend. Om drie uur moest de brandweer uitrukken voor een melding van een voertuigbrand aan de Lagendijk. Bij aankomst bij het voertuig hadden omwonenden met emmers water de brand onder de motorkap van een stil gevallen auto al geblust. De brandweer heeft het voertuig gecontroleerd en een berger heeft de auto afgevoerd.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.