menu Home
Sport

RVVH verlengt met hoofdtrainer Kevin Vink

Paul | 9 december 2020

De technische commissie van RVVH en hoofdtrainer Kevin Vink zijn in deze voetballoze periode om de tafel gaan zitten om een nieuwe verbintenis met elkaar af te sluiten. De nu 36-jarige Vink gaat na dit seizoen nog twee seizoenen door bij de Ridderkerkers. Daardoor is hij tot de zomer van 2023 aan RVVH verbonden.

Er is binnen RVVH grote tevredenheid over het functioneren van Kevin, die zijn ambities om er dit seizoen een mooi en sportief goed seizoen van te maken al na drie competitiewedstrijden als gevolg van de coronamaatregelen voorlopig gestaakt zag worden. In afwachting van het verdere verloop van de competitie is in ieder geval voor continuïteit gekozen middels deze verlenging.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.