menu Home
Politie

Twee gewonden bij steekpartij in Ridderkerk

Paul | 12 november 2020

Vanmorgen rond 10:00 uur kwam de melding van een steekincident aan de van Beethovenstraat in Ridderkerk. Een onenigheid met meerdere personen bleek hiervan de oorzaak. Twee slachtoffers zijn mee naar het ziekenhuis vervoerd. Beide slachtoffers verkeren niet in levensgevaar. Het opgeroepen MMT hoefde niet in actie te komen, zodat de traumaheli al weer snel kon opstijgen van het grasveldje in de zijstraat. De politie was met een grote hoeveelheid eenheden ter plaatse.
Forensische Opsporing is aan het werk. De twee slachtoffers, een 27-jarige man uit Ridderkerk en een 20- jarige man uit Capelle, zijn vermoedelijk ook de daders, zodra de medische toestand het toelaat zullen zij worden gehoord. De politie doet verder onderzoek.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.