menu Home
Advertorial

Snelteststraat met scherp tarief in Ridderkerk nu geopend!

Paul | 3 november 2020

Snelgetest.nu is er vanaf nu (2 november 2020) voor iedereen die snel getest wil worden! De nieuw geopende teststraat aan de Scheepmakerstraat 4 te Ridderkerk is gebruiksvriendelijk, professioneel en snel. U kunt vaak binnen een uur terecht. Maar belangrijker: het gehanteerde tarief is in vergelijk met sneltesten in de regio beduidend goedkoop. Voor € 65,- ex. BTW heeft u, binnen een kwartier na afname, een betrouwbare test resultaat in handen. Dat is een primeur! Zeker als u de kosten afzet tegen de ziekteverzuim/vervangingskosten die een werkgever of zzp-er kwijt is bij een testafspraak via het reguliere circuit. De ondernemer van de teststraat is het blijkbaar niet in eerste instantie om het verdienmodel te doen, maar heeft het motto voorkomen is beter dan genezen. En ja, dat willen we toch met z’n allen?

De werkwijze is simpel. U maakt, heel user-friendly, online een afspraak via www.snelgetest.nu. U rijdt uw auto naar de teststraat en laat uw digitale bevestiging zien. De test wordt via de neus met behulp van een nasal-swab afgenomen door een deskundig (BIG geregistreerde) zorgmedewerker. Er wordt gebruik gemaakt van een betrouwbare en goedgekeurde Antigen sneltest die wereldwijd heel veel wordt ingezet vanwege de zeer hoge gevoeligheid en nauwkeurigheid van de test (circa 97%). Binnen een kwartier krijgt u de, hopelijk negatieve, test(casette)mee naar huis.

Heeft u een wat grotere organisatie of bedrijf? Vanaf 20 testen komt snelgetest.nu gewoon bij u langs op locatie. Laat uw medewerkers in één keer allemaal testen! U weet direct hoe het ervoor staat met uw personeel en een evt. besmettingshaard is in de kiem gesmoord. Een prachtige, flexibele dienst voor u en uw personeel. Fijn en veilig!

Trouwens, als het over veiligheid gaat, dan kunt bij deze actieve ondernemer via www.veiligopen.com ook terecht voor alle mogelijke materialen. Van coronastickers tot desinfectiezuilen en van spatschermen tot hesjes.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.