menu Home
AdvertorialAlgemeen

Nieuwe fase van Amstelwijck Park in verkoop! Groen en riant wonen aan een rustig hofje in deze populaire wijk  

Paul | 14 mei 2024

Er is weer een nieuwe fase in verkoop gegaan van de populaire woonwijk Amstelwijck Park! De start verkoop van de 6 twee-onder-een-kap- en 6 landhuizen van fase 3b werd gisteren (13 mei) goed bezocht. Er is veel belangstelling voor de bijzonder riante, duurzame en groen gelegen woningen. Geïnteresseerden kunnen zich tot 24 mei 15.00 uur inschrijven op hun favoriete bouwnummer(s)!

Voor altijd op vakantie

In fase 3b – de fase die in de verkoop is gegaan – woon je in een rustig hofje, zonder doorgaand verkeer voor je voordeur. Alle percelen zijn ruim opgezet waardoor er veel ruimte is voor privacy. De woningen liggen ook nog dichtbij de nog aan te brengen wadi met verschillende speelmogelijkheden. Een deel van de woningen ligt aan een groenstrook met water en heeft prachtig uitzicht over het bestaande groen dat hier zoveel mogelijk behouden is. Het is dus net alsof je op vakantie bent!

In totaal worden er 4 vrijstaande landhuizen, 2 geschakelde landhuizen en6 twee-onder-een-kapwoningen aangeboden. Jij kunt hier jouw droomwoning realiseren door een keuze te maken uit de vele ruwbouwopties. Stel jouw woning gemakkelijk samen via de website (amstelwijckpark.nl/stelsamen).

Energielabel A+++

De woningen zijn ruim opgezet en zeer energiezuinig. Alle woningen krijgen een A+++ label, zijn minimaal energieneutraal. Gevels, vloeren en daken worden op een hoog niveau geïsoleerd met materialen die voldoen aan de hoogste standaarden. En elk huis is uiteraard voorzien van PV-panelen. Je profiteert van alle voordelen die nieuwbouw je biedt!

Natuurlijk Amstelwijck Park

Het groen verwelkomt je met open armen in Amstelwijck Park: De parkjes met wandelpaden en natuurlijke speelvoorzieningen nodigen uit om hier te verblijven en geven een permanent vakantiegevoel! In deze groene woonwijk kunnen kinderen vrij buitenspelen en ontstaat er een mooie wandelroute door de wijk. Omdat een groot gedeelte van deze woonwijk al gebouwd, en opgeleverd is, nodigen wij je uit om een wandeling door de wijk te maken. Bekijk zelf hoe mooi de huizen worden! 

Inschrijven tot 24 mei 15.00 uur

Wil jij kans maken op één van deze woningen? Schrijf je dan in via de website (amstelwijckpark.nl/inloggen). Heb je de brochure, prijslijst etc. nog niet gezien? Die vind je ook gemakkelijk op de website. Heb je nog vragen? Neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753).

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.