menu Home
Politie

Scooterdief aangehouden

Paul | 14 oktober 2020

Afgelopen maandagavond omstreeks 19:20 is er iemand beroofd van zijn scooter in Slikkerveer. Het betreft een witte scooter. De 2 donker getinte daders reden zelf op een zwarte scooter zonder kentekenplaat. 1 dader was in het bezit van een helm, de ander niet. Ze zijn weggereden in de richting van de Koninginneweg. Even later heeft de politie in de Lohmanstraat een scooterrijder aangehouden voor het rijden op een als gestolen gesignaleerde scooter. Het betrof de in Slikkerveer ontvreemde scooter. Een 20-jarige Rotterdammer is hiervoor aangehouden en wordt verdacht van diefstal dan wel heling.

Foto: Mick Goeree


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.