menu Home
Politie

Scooterdief aangehouden

Paul | 14 oktober 2020

Afgelopen maandagavond omstreeks 19:20 is er iemand beroofd van zijn scooter in Slikkerveer. Het betreft een witte scooter. De 2 donker getinte daders reden zelf op een zwarte scooter zonder kentekenplaat. 1 dader was in het bezit van een helm, de ander niet. Ze zijn weggereden in de richting van de Koninginneweg. Even later heeft de politie in de Lohmanstraat een scooterrijder aangehouden voor het rijden op een als gestolen gesignaleerde scooter. Het betrof de in Slikkerveer ontvreemde scooter. Een 20-jarige Rotterdammer is hiervoor aangehouden en wordt verdacht van diefstal dan wel heling.

Foto: Mick Goeree


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play