menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws, ook wedstrijd handballers afgelast.

Paul | 12 oktober 2020

door Hans Muntz

Vierentwintig uur voor de uitwedstrijd bij United Breda kwam het, helaas veel gehoorde, bericht dat de wedstrijd niet door kon gaan. Bij de tegenstander waren enkele spelers dusdanig verkouden dat ze niet mochten handballen zonder eerst getest te zijn.

“Ondanks dat handballen in deze tijd diverse maatregelen kent, die het er allemaal niet leuker op maakt, blijft competitiesport gewoon leuk”. Trainer Lazar Popov was dan ook teleurgesteld dat de wedstrijd niet doorging. “Zeker nu we goed bezig zijn, vier punten hebben uit twee wedstrijden, willen we het goede gevoel doorzetten. Uiteraard gaat de gezondheid van ons allen voor op het spelletje en willen we allemaal gezond blijven”. Als de regering (of besmettingen) geen extra maatregelen oplegt dan speelt Drechtsteden donderdagavond voor de beker bij Oliveo. Hier treft de ploeg de A junioren van deze club die landelijk op het hoogste niveau uitkomen. Een gevaarlijke tegenstander die zeker niet moet worden onderschat. Zondag staat er dan weer een competitiewedstrijd op het programma. Dan gaat de ploeg om 13.20 uur op bezoek bij De Meeuwen. Deze ploeg heeft pas 1 wedstrijd gespeeld. Twee weken terug wonnen zij met 25-29 bij Celeritas/Houten. Maar of er de komende weken gespeeld gaat worden hangt af van de omstandigheden!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.