menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws, komende zaterdag gaat de 2e en 3e divisie van start.

Paul | 3 september 2020

door Arie Ouwens

Voor regiogenoten A.S.W.H (2e divisie) en Barendrecht (3e divisie) begint komende zaterdag de competitie weer.
Bij het afbreken van de competitie 2019/2020 bevond A.S.W.H. zich in de gevarenzone, maar omdat deze competitie geen kampioenen of degradanten kende, mag A.S.W.H. dit seizoen wederom uitkomen in de 2e divisie.
De Ambachters wacht zaterdag een mooie uitdaging in de openingswedstrijk, zij gaan naar Werkendam waar Kozakken Boys op hen wacht.
De oefenwedstrijden van A.S.W.H. gaven goede resultaten te zien en gelet op de versterkingen bij de Ambachters moet een plaats in de middenmoot haalbaar zijn.
Wie er favoriet zijn voor de titel het is koffiedik kijken, maar Excelsior M, IJsselmeervogels, De Treffers, AFC en de Koninklijke HFC zullen zeker mee gaan doen met Rijnsburgse Boys en HHC Harden berg als outsiders.

Barendrecht, een andere streekgenoot, start komende zaterdag eveneens de competitie, in de 3e divisie.
De rood witten hadden een vrij redelijke voorbereiding en vorige week wisten zij zich te plaatsen voor de 2e ronde van de TOTO KNVB beker.
Ook voor Barendrecht wacht een uitwedstrijd, in Veenendaal, waar het DOVO van Scott Calderwood hen het vuur aan de schenen zal willen leggen.
Ook DOVO plaatste zich voor de 2e ronde van de TOTO KNVB Beker door Hoogeveen, na strafschoppen, te verslaan.
Ook in deze afdeling is het voor mij koffiedik kijken wie er voor de titel in aanmerking komt, DVS’33, Excelsior ’31, FC Lisse, Odin’59, Staphorst, Sparta Nijkerk en Ter Leede zijn ploegen om in de gaten te houden.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.