menu Home
Sport

Ridderkerk FM sportnieuws, SV Slikkerveer

Paul | 2 augustus 2020

Voorafgaande aan de eerste training, vanmorgen, van het nieuwe seizoen van de selectie van Slikkerveer, onder leiding van trainer Andre Stafleu, ontving erevoorzitter Joop van Ettinger, uit handen van aanvoerder Cerezo Fung- A-Wing het eerste exemplaar van het jubileumshirt van het 100 jarige SV Slikkerveer.
Hoofdsponsor Ron Noorlander, Frenoflex BV, ontving uit handen van Iwan Tewelde (speler selectie) het tweede jubileumshirt.
Slikkerveer voorzitter Rinus Hitzert lichte toe dat dit jubileumshirt, het komende seizoen 2020/2021, gedragen zal worden door het eerste team van Slikkerveer en het jeugdteam Jongens onder 19, het vroegere A1.

 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.